پروژه كار‏آفريني طراحي و تاسيس اغذيه فروشي زنجيره اي

دسته بندي : کارآفرینی » خدماتی و آموزشی
پروژه كار‏آفريني طراحي و تاسيس اغذيه فروشي زنجيره اي در 45 صفحه ورد قابل ويرايش


فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول : كليات

1-1 مقدمه و بيان موضوع 1

1-2 اهداف كلي (كلان) 1

1-3 اهداف جزئي (خرد) 2

1-4 اهداف سازمان 3

1-5 انگيزه 3

1-6 اهميت موضوع 3

1-7 محدوديت مكاني 4

1-8 محدوديت زماني 4



عنوان صفحه
فصل دوم : ادبيات تحقيق

2-1 آشنايي با شركت 5

2-2 نيروي انساني 6

2-3 تجهيزات و ماشين آلات 8

2-4 چارت سازماني 9

2-5 آشنايي با محصولات 11

2-6 ظرفيت توليد 11

2-7 روش توليد 12


عنوان صفحه
فصل سوم : طراحي توليد

3-1 طراحي 15

3-2 توليد 19



عنوان صفحه
فصل چهارم : بازاريابي فروش و تجزيه و تحليل مالي

4-1 پيمان گذاري محصول 23

4-2 بازاريابي (كانال هاي توزيع محصول) 24

4-3 رقبا 26

4-4 شناسايي بازار در داخل كشور 27

4-5 تجزيه و تحليل مالي 29


عنوان صفحه

فصل پنجم : نتيجه گيري و پيشنهادات

5-1 نتيجه گيري 38

5-2 پيشنهادات 39



فصل اول : كليات



1-1مقدمه وبيان موضوع

انسان برابر تامين انرژي بدن نياز به غذا دارد وبراي فعاليت روزمره خود بايد از تغذيه اي سالم برخوردار باشد كه اين امر بدون مصرف خوراكي‌ها امكان پذير نمي باشد .

درزمان هاي قديم ابتدا قهوه خانه هاي محلي وجود داشت كه در آن چاي وقليان و غذاهاي سنتي وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغيير فرهنگ تغذيه ونيز پيدايش غذاهاي متنوع قهوه خانه ها جاي خود را به اغذيه فروشي ها كه امروزه شما مشاهده مي كنيد دادند كه يكي از اين غذاها كه در واقع از كشور ديگر وارد ايران شده ودر اغذيه فروشي ها يافت مي شود پيتزا مي باشد ومكاني را كه براي تهيه پيتزا فعاليت مي كند تا اين غذا را تهيه كند اصطلاحا با نام پيتيزا فروشي مي باشد پيتزا فروشي كه امروزه از رشد زيادي برخوردار بوده وداراي سود زيادي مي باشد تصميم گرفته شد تا در مورد آن پروژه اي در نظر گرفته شود .


1-2 اهداف كلي ( كلان )

از جمله اهدافي كه سبب انتخاب چنين پروژه اي گرديد كسب اطلاعاتي در مورد اين شغل بود از جمله اين اطلاعات مي توان به موارد زير اشاره نمود .

كسب اطلاعات در مورد درآمد اين شغل كه از نظر عموم مردم شغل پردرآمدي است .

كسب اطلاعات از نحوه آماده سازي غذاي معروف آن يعني پيتيزا

كسب اطلاعات از چگونگي تشكيل يك چنين مكان هايي توسط صاحبان آن ها كسب اطلاعات در مورد چگونگي تقسيم هزينه مواد مورد نياز بين قسمت هاي مختلف .



1-3 اهداف جزئي ( خرد )

از جمله اهدافي كه باعث انتخاب اين پروژه گرديد موارد ذيل است :

ميزان درآمد : فهميدن چگونگي كسب درآمد وميزان آن يكي از دلايلي بود كه باعث شد اين موضوع مورد بررسي قرار گيرد . در نظر مردم اين شغل از درآمد خوبي برخوردار است به دليل محبوبيت اين غذا بين مردم ومراجعه مناسب از سوي مردم باعث شده تا درنظر مردم به عنوان شغلي ياد شود كه از در آمد خوبي برخوردار است كه اين دليل بر اي ما كافي بود تا آن را مورد بررسي قرار دهيم .

نحوه آماده سازي غذا : دانستن در مورد طرز آماده سازي اين غذا ( پتيزا ) به دليل جذابيت وتنوع مواد موجود در آن وياد گرفتن تهيه آن يكي ديگر از دلايل بود .

چگونگي تشكيل آن : چگونگي تشكيل وايجاد اين شغل توسط صاحبان آن ازنظر سرمايه اوليه كه براي شروع كار لازم است وتهيه مكان آن كه مهمترين قسمت در ايجاد آن است .

چگونگي تقسيم هزينه مواد مورد نياز قسمت ها : چگونگي تقسيم هزينه مورد نياز براي آماده سازي غذا بين قسمت هاي مختلف كه هر يك از ديگر قسمت ها مجزا مي باشند كار مشكلي است وكسب اطلاعات در مورد اين روش تقسيم بايد خيلي جالب وكار آمد باشد كه در آينده مورد استفاده قرار گيرد.

1-4 اهداف سازمان

اهداف اصلي سازمان كسب سود وگسترش شعبه هايي در نقاط مختلف كرج مي باشد .



1-5 انگيزه

چون در بين عموم مردم در مورد سود سرشار اين شغل صحبت هاونظرهاي زيادي رايج شده وگفته مي شود كه اين شغل از هزينه كمي نسبت به درآمدي كه كسب مي كند برخوردار است همين مسائل انگيزه اي شد تا ما درمورد اين موضوع بررسي وتحقيق كنيم .

1-6 اهميت موضوع

پيتزا غذايي است كه از كشوري به نام ايتاليا وارد ايران شده و چون بامزاج ايراني ها سازگار بود به سرعت مورداستقبال عموم مردم قرار گرفت .

پيتزا به دليل فراواني مواد تشكيل دهنده از طعم خوبي برخوردار بوده وداراي كالري زيادي مي باشد . در پيتزا فروشي ها انواع پيتزا ها وجود دارند ازجمله :

ممتاز – كباب – ميگو – مرغ – پيروني – و... كه از مواد تشكيل دهنده آن مي توان قارچ – سوسيس –كالباس –فلفل دلمه اي – گوجه – پياز – پنير وگوشت نام بود كه مي تواند انرژي لازم بدن را تامين كند بدليل اينكه امروزه پيتزا طرفداران زيادي دارد واز سود نيز برخوردار است مي تواند اصلي ترين اهميت موضوع باشد .
1-7 محدوديت مكاني

پيتزا فروشي كه ما درمورد آن تحقيق مي كنيم پيتزا فروشي خانواده نام دارد كه در فلکه اول تهرانپارس بين خيابان نهم و دهم ودهم قرار دارد واز نظر مسير و ومسافت تقريبا به هر من براي تحقيق نزديك است وبا توجه به شناختي كه در مورد اين پيتزا فروشي دارد وبا توجه به آن كه درمحل پررفت و آمدي قرار گرفته ودر نتيجه سود زيادي را كسب مي نمايد محل خوبي براي تحقيق در مورد پروژه نامبرده مي باشد .



1-8 محدوديت زماني

محدوده زماني كه ما براي اين پروژه درنظر گرفته ايم ا زاوايل اسفند ماه سال 1387 الي اواخر بهار سال 1388 مي باشد پيتزا فروشي خانواده از سال شروع به كار كرده وتا به حال بدون هيچ مشكلي در محل ثابت خود به كار ادامه مي دهد .










فصل دوم : ادبيات تحقيق



2-1- آشنايي با شركت

فروشگاهي كه مورد تحقيق قرار گرفته است « پتيزا خانواده » نام دارد كه مختص به تهيه وفروش انواع پيتزا وساندويج مي باشد اين فروشگاه از نظر مكاني در موقعيتي بسيار مطلوب قرارگرفته واز نظر ظاهري داراي شكل وشمايلي زيباست داراي دو طبقه بوده كه وسايل پخت وپز در طبقه بالا و وسايل پذيرايي در طبقه همكف قرار دارد .

از ميز وصندلي هاي بسيار زيبايي برخوردار مي باشد كه جوابگوي ميهمانان زيادي مي باشد حتي درروزهاي خيلي شلوغ . از نظر نماي خارجي داراي شيشه هاي بسيار مجلل با يك تابلوي تبليغاتي كه نام فروشگاه بر روي آن حك شده بر روي سردرآن نصب شده است .

2-6 ظرفيت توليد

غذاي اصلي كه در اين فروشگاه توليد مي شود پيتزا است كه روزانه به تعداد 60 الي 70 عدد در روزهاي عادي و 100 الي 120 در روزهاي تعطيل ( پنجشنبه و جمعه ) وبالاي 120 در ايام جشن وسرور ونوروز توليد مي شود كه اين ارقام در فصول متغير هستند مثلا در فصل زمستان توليد حدود 10 الي 20 درصد كاهش مي يابد در مورد ساندويج وساير غذاها بايد گفت كه در روزهاي عادي حدودا 40 عدد ودر روزهاي تعطيلي حدود 60 عدد ودر ايام نوروز بيش از اين توليد دارد.

2-7 روش توليد

در مورد روش توليد اين فروشگاه بايد به اين نكته اشاره كرد كه در اكثر پيتزاها مواد اوليه يكساني مورد استفاده قرار مي گيرد از قبيل قارچ ، سوسيس گوشت ، پنيرو .. .

اولين گام براي توليد پيتزا خمير آن مي باشد سر آشپز خمير را از موادي همچون آرد، تخم مرغ ، شكر ، نمك و آب و ... تهيه مي كند و در ظروفي كه تشتك ناميده شده وقبلا تميز و روغن زده شده اند قرار مي دهد پس از اين كار خميرها را درگوشه اي قرار داده وهر سفارشي كه بالا بيايد به تعداد سفارشات خمير روي ميز كار قرار داده وبوسيله مواد ديگر به درست كردن پيتزا مي پردازد كه در صفحه بعد به توضيح برخي از اين پيتزاها مي پردازيم .

- پيتزا ممتاز : كه پر مصرف ترين پيتزا مي باشد بدين صورت تهيه مي شود كه ابتدا مقداري كالباس خرد شده را روي خمير پهن كرده وتمامي نقاط خمير را پر مي كند پس از كالباس نوبت به سوسيس است كه حدود 6 الي 7 تكه بريده شده بر روي كالباسها قرار مي گيرد وروي آنها را با قارچ پر مي كنيم بر روي تمامي آنها پنير ريخته وروي پنير نيز مقداري گوجه وپياز وفلفل دلمه اي قرار مي دهيم وبعد آن را درون فر قرار داده وپس از حدود 10 دقيقه پيتزاي ما حاضر است .

پتيزا كباب : پس از پيتزاي ممتاز ، پيتزا كباب پر طرفدارترين پيتزا ميباشد روش توليد آن به صورت زير مي باشد .

ابتدا قارچ را بر روي خمير پيتزا ريخته سپس فيله هاي گوشت را كه قبلا سرخ شده است بر روي قارچ ريخته و پس از آن پنير و گوجه وپياز و فلفل را ريخته و آماده براي گذاردن در فراست كه برعهده سر آشپز مي باشد .

-پيتزا كوكتل : در اين نوع پيتزا ابتدا قارچ ريخته بروي خمير پيتز ا ،سپس سوسيس كوكتل را خرد كرده وبر روي آن مي ريزيم وبعد پنير پيتزا وساير مواد از قبيل گوجه وپياز وفلفل را به آن اضافه مي‌كنيم.

-پيتزا پپروني : اين نوع پيتزا همانند پيتزاي كوكتل مي باشد با اين تفاوت كه پس از ريختن قارچ و سوسيس بر روي خمير از فلفل تند استفاده مي شود وبعد ساير مواد به آن اضافه مي كنيم .

-پيتزا گوشت : در اين مورد نيز همانند ساير پيتزاها البته به جز ممتاز ابتدا قارچ را بر روي خمير ريخته سپس گوشت چرخ شده كه سرخ شده است بر روي آن ريخته وبعد پنير وساير مواد را اضافه مي كنيم .

- پيتزا مرغ : ابتدا قارچ را بر روي خمير و ريخته سپس يك بسته مرغ را كه وزن آن حدود 100 گرم است وپخته شده است وبصورت ريش ريش در آورده و بر روي قارچ ريخته و بقيه مواد از قبيل گوجه ، پياز وفلفل را بدان اضافه مي كنيم .

- پيتزا ميگو : در اين نوع پيتزا ابتدا قارچ ريخته وبعد يك بسته ميگو را كه درون فريزر قرار دارد بيرون آورده ودر آب داغ قرار داده تا يخ آن آب شود سپس ميگو را روي قارچ قرار

داده وپنير وساير مواد را به آن اضافه مي كنيم .

- پيتزا ماهي : د رمورد اين پيتزا نيز همانند ساير پيتزاها ابتدا قارچ را روي خمير گذارده وبعد ماهي را از تن خارج كرده و بر روي قارچ ريخته وبعد پنير وساير مواد را قرار مي دهيم .

3-2 توليد

براي توليد پيتزا همانگونه كه گفته شد ابتدا بايد مواد اوليه خريداري شده موادي از قبيل سوسيس ، كالباس ، قارچ ، گوشت چرخ كرده فيله گوشت(گوشت بي استخوان) ، مرغ ، تخم مرغ ، آرد ،شكر ،نمك ، ميگو ، تن ماهي ، چيپس ، نان باگت يا فرانسوي ونان گرد كه مخصوص همبرگر است خيار شور، گوجه ،سس سفيد وقرمز كاهو، و.. جزو مواد اوليه محسوب مي شود .

اولين كار همانگونه كه در صفحات گذشته گفته شد آماده كردن خمير است طرز تهيه خمير بدين گونه مي باشد .

مواد لازم ، 5 عدد تخم مرغ ، 1 ليوان روغن 7 كاسه آرد ، 8 قاشق شكر ، 5 قاشق نمك ، 5/2 كاسه آب نه زياد گرم ونه زياد سرد مايه خمير 2 قاشق.

طرز تهيه : تخم مرغ ها را با روغن مخلوط كرده و هم مي زنيم سپس آرد و شكر را باهم مخلوط كرده بعد نمك را اضافه كرده سپس آب ومايه خمير را اضافه كرده بهم مي زنيم آب وتخم مرغ راهمزمان در آرد مي ريزيم چنگ زده ومشت مي زنيم وقتي كه شكل گرفت خمير آماده است بعد در همان تشت پلاستيك رويش مي كشيم ودر جاي گرم مي گذاريم 30 دقيقه تا 1 ساعت بعد از عمل آمدن چانه مي كنيم بعد با وردنه گرد كرده و در تشتك مي گذاريم .

هنگامي كه خمير آماده شد آن را در تشتك ( ظرف هاي مخصوص پيتزا ) مي گذاريم سپس به تهيه سالاد مي پردازيم كه تهيه آن بدين صورت است كه مقداري كاهو در ظرف هاي مخصوص سالاد مي گذاريم سپس خيار را پوست كنده و آن را از عرض برش مي دهيم وبه تعداد 2 ويا 3 عدد در كنار كاهو قرار مي دهيم پس از خيار گوجه را نيز از عرض بريده ودر كنار خيار مي گذاريم پس از گذاردن گوجه نوبت به هويج مي رسد .

ابتدا گل ولاي هويج را به وسيله كارد تميز كرده وسپس با آب آن را مي شوييم وبعد آن را رنده مي كنيم ومقداري هويج رنده شده را دروسط سالاد قرار مي دهيم وبعد مقداري ترشي كلم بنفش (قرمز ) كه قبلا توسط آشپز ويا كمك آشپز تهيه شده ( بدين صورت كه كلم را شسته و آن را با كارد خرد كرده ودرون سركه مي ريزيم وبعد از حداقل 12 ساعت آماده صرف مي باشد ) در كنار هويج قرار مي دهيم وبعد از گذراندن تمامي اين مراحل 2 يا 3 عدد زيتون روي كلم وهويج مي گذاريم وسالاد ما آماده مصرف است .

پس از انجام اين كار نوبت به روشن كردن فرها است هم فر پيتزا وهم فرساندويچ را روشن كرده تا گرم شوند پس از تهيه سالاد نوبت به خرد كردن خيا رشور وگوجه است كه اين كار نياز به توضيح ندارد .

همزمان با اين كار آشپز وكمك آشپز به خرد كردن گوجه وفلفل دلمه اي وپياز براي استفاده در پيتزا مشغولند پس از اين مراحل نوبت به هم زدن پنير پيتزا مي رسداين پنيرها كه درون تشت در يخچال نگهداري مي شوند وقبلا بوسيله دستگاه مخصوص چرخ شده اند اكنون به هم چسبيده اند وغير قابل استفاده مي باشند كه با هم زدن آنها و جدا كردن آنها از يكديگر اين مشكل رفع مي شود بعد از تمامي اين كارها بايد قارچ ها را به صورت باريك خرد كرد و آنها را بر روي چيزي پهن كرد تا خشك شوند در غير اين صورت قارچ ها درون پيتزا آب مي دهند يعني آب درون پيتزا منتقل شده واين كار باعث نامطلوب شدن طعم پيتزا مي شود .

فصل چهارم :‌بازاريابي فروش و تجزيه و تحليل مالي



4-1 قيمت گذاري محصول

قيمت گذاري اين فروشگاه بستگي به زمان دربازار دارد زماني است كه رقيبي براي ما وجود ندارد وبه هر قيمتي كه بخواهيم مي توانيم محصولات خود را به فروش برسانيم ولي بعضي زمان ها رقيب يا رقيباني وجود دارند بايد قيمت محصولاتمان بر اساس قيمت محصولات رقبا تعيين گردد بدين معني كه قيمتي هم اندازه ويا حتي كمتر از قيمت محصولات رقبا براي محصولات خود قرار دهيم البته اگر محصولات ما از كيفيت برتري برخوردار باشند ورقيبي در آن منطقه وجود نداشته باشد اصطلاحا بازار انحصاري به وجود مي آيد كه در اينصورت بايد با نگهداشتن سطح كيفيت محصولات در بالاترين جاي ممكن اجازه ندهيم كه مشتريان به ساير فروشگاه هاي دور واطراف راه يافته ورقيبي براي خود به وجود آوريم .

قيمت گذاري در اين فروشگاه بر اساس ميزان تقاضاي محصولات مي باشد وهر چه تقاضاي مشتريان براي خريد محصولات بيشتر شود نشان دهنده بالا بودن سطح كيفيت محصولات بوده وقيمت نيز افزايش

خواهد يافت البته تا سقف تعيين شده .

حداكثر نرخ اين فروشگاهها بوسيله اتحاديه تعيين مي شود بدين صورت كه اتحاديه سقف قيمتي را براي محصولات فروشگاهها تعيين كرده است وهر فروشگاهي مي تواند به هر قيمتي ( البته تا سقف نرخ اتحاديه ) كه مي خواهد محصولات خود رابه فر وش برساند البته اين راهم بايد متذكر شد كه هر فروشگاهي نسبت به سطح كيفيت محصولات خود قيمت فروش را تعيين مي كند واگر چنين نباشد يعني محصولات با كيفيت پايين ارائه داده وبانرخ بالايي به فروش برساند مطمئنا مشتريان خود را از دست خواهد داد .



4-2 بازار يابي ( كانال هاي توزيع محصول )

بازار يابي : بازار يابي به معناي يافتن بازار در واقع به معناي يافتن مكاني مناسب ، زماني مناسب وافرادي مناسب براي فروش محصولات به آنها است .
دسته بندی: کارآفرینی » خدماتی و آموزشی

تعداد مشاهده: 1647 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 45

حجم فایل:47 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: